Együttműködési megállapodás CAD/CAM egységeket gyártó cégekkel

Authorized for IPS e.maxmagnifying glass

Az Ivoclar Vivadent CAD/CAM anyagainak sikere  a CAD/CAM hardver és szoftver szektor innovatív képviselőivel  kialakított hosszútávú kooperációnak köszönhető. Ezek a partnerek aktívan támogatták az IPS e.mac CAD, IPS Empress CAD és a Telio CAD termékeket a siker útján. A KaVo-val, Planmeca-val és Sirona-val való együttműködésnek köszönhetően, képesek vagyunk ügyfeleinknek optimálisan összehangolt és validált folyamatokat nyújtani, amelyeket a magas minőség és a magas precizitású fogpótlások jellemeznek.

KaVo

magnifying glass

A KaVo CAD/CAM termékeit a maximális precíció és magas minőségű fogpótlások jellemzik. Az Ivoclar Vivadent biztosítja a lithium-diszilikát tartalmú üvegkerámiát, az IPS e-max-et, amit a KaVo CAD/CAM rendszerével, az ARCTICA-val feldolgoznak.

www.kavo-cadcam.com

Planmeca

magnifying glass

A Planmeca chairside és CAD/CAM megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy magas esztétikájú restaurációkat készítsenek, bevizsgált Ivoclar Vivadent termékekkel. 

www.planmeca.com

Sirona

magnifying glass

A Sirona mind a rendelőnek, mind a labornak kínál CAD/CAM megoldásokat. Az Ivoclar Vivadent szolgáltatja a szükséges anyagokat, technológiát és teljes CAD/CAM portfóliót a Sirona technológiához.

www.sirona.com