Hivatalos fréz partnereink

emax_authorized_partnersmagnifying glass

A Hivatalos Fréz Partnerek olyan fogászati frézközpontok, ahol a koordinált folyamatokat az Ivoclar Vivadent hagyta jóvá. A frézközpont a következőkből profitál:

  • nagy pontosságú fogpótlások kiváló felületi minőséggel
  • magas minőségi követelmények: tudományosan tesztelt anyagok és pótlások
  • összehangolt termékek és rendszerek a pótlások véglegesítéséhez

Partnereink:

3Dental

3dentalmagnifying glass

A 3Dental a legújabb CAD/CAM megoldásokat kínálja. Emellett saját képzési központtal is rendelekzik, ahol a saját technológiájához szükséges tudást továbbítja. A 3Dental az Ivoclar Vivadent-től CAD/CAM anyagokat használja, mint az IPS e-max CAD-et, IPS Empress-t és a Telio CAD-et.

www.3dental.es

Andent

andentmagnifying glass

Az Andent a fogpótlások precíziós CAD/CAM marására, implantációs abutmentek és 3D műgyantás nyomtatási eljárásra specializálódott. A családi vállalkozás 1929 óta a fogászat mellett elkötelezett, három generáció óta viszik tovább lelkesen a minőségi szolgáltatás tradícióját, mind fogorvosok, mind fogtechnikusok részére. Az Andent kutatás és az innováció iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy szolgáltatásaik a jövőben is a legmagasabb színvonalon legyenek

www.andent.com

Anthogyr - Simeda

anthogyr-simedamagnifying glass

Az Anthogyr szakértője az implantológiai megoldások  tervezésében, kivitelezésében és globális értékesítésében egyaránt szakértő. A Simeda-val egy csoportot alkotva, nyílt és teljeskörő CAD/CAM megoldásokat kínálnak minden implantátumon mind természetes fogon megtámasztott fogpótláshoz. Az IPS e.max CAD pótlások Ivoclar Vivadent partnereként az Anthogyr egy ultra-magas precizitású és esztétikus megoldást kínál.

www.anthogyr.com

Bego

begomagnifying glass

A Bego egy fogászati anyagokat és berendezéseket gyártó cég. A gyártási központjuk elkötelezett az innováció és a minőség mellett, és, hogy a mai esztétikai igényeknek megfelelő pótlásokat gyártson.

www.bego.com

CADstar

cadstarmagnifying glass

A CADstar a legkorszerűbb CAD/CAM technológiát és az Ivoclar Vivadent anyagokat használja, mint az IPS e.mac CAD és Telio CAD.

www.cadstar.at

Camlog / Dedicam

Camlog_rgbmagnifying glass

Az orális implantológia egyik vezető vállalkozásaként, a Camlog a Dedicam-el együtt egy átfogó termékportfóliót kínál a CAD/CAM protetikai megoldások terén. Az IPS e.max CAD, IPS Empress CAD és Telio CAD használatával a Dedicam lándzsát tör az Ivoclar Vivadent innovatív CAD/CAM anyagai mellett.

www.camlog.com
www.dedicam.com

Core 3D Centres

core 3d centresmagnifying glass

A Core 3D frézközpontok világszerte megtalálhatóak, felszerelve a legkorszerűbb CAD/CAM technológiával.

www.core3dcenters.com

Digitek

digitek-dental_logomagnifying glass

Digitek Dental Solutions célja, hogy a legújabb technológiát biztosítsa a fogtechnikai laboratóriumokban az ázsiai és a csendes-óceáni térségben. Termékekeik és szolgáltatásaik célja, hogy az ügyfeleiket  versenyelőnyhöz jutassák.

www.digitek-dental.com

DMC Cologne

dmc logomagnifying glass

A DMC cég több éves tapasztalattal rendelkezik a CAD / CAM ágazatban, amely egyesíti a high- tech berendezéseket német fogászati szakemberek és magasan képzett szoftvermérnök szakértelmével. DMC a magas minőségű Ivoclar Vivadent anyagokra támaszkodik.

www.dmc-cologne.com

Indudent AG

indudentmagnifying glass

Az Indudent AG automatizált gyártási folyamatokra specializálódott. Frézközpontként az Indudent a fogtechnikai laboratóriumok digitális munkafolyamataiba kapcsolódik be. Az Indudent az Ivoclar Vivadent hivatalos partnereként IPS e.max CAD restaurációkat állít elő, bevizsgált minőségben.

www.indudent.de

infiniDent Services GmbH

infinidentmagnifying glass

Az InfiDent CAD/CAM megoldásokat kínál rendelők és laborok számára. A Sirona Dental-Csoport tagjaként az InfiDent több, mint 25 éves CAD/CAM múlttal rendelkezik. Ügyfeleik precízen elkészített restaurációkat kapnak.

www.infinidentservices.com

Neodent

neodentmagnifying glass

Neodent az egyik vezető gyártója a fogászati implantátumoknak Dél-Amerikában. Emellett ügyfeleinek CAD / CAM megoldásokat is kínál, amelyekhez a rendkívül esztétikus Ivoclar Vivadent anyagokat használja.

www.neodent.com.br

Nobel Biocare

magnifying glass

Ivoclar Vivadent és a Nobel Biocare a Preffered Partner Program keretein belül működnek együtt. Fogorvosok és fogtechnikusok egyaránt profitálnak ebből az együttműködésből.

www.nobelbiocare.com

openMill

logo_openMillmagnifying glass

Az OpenMill egy fejlett frézközpont az M -Tec Dental-on belül Svédországban. Teljes termékskálát kínál fogászati CAD / CAM megoldásokból implantációs protetikai megoldásokhoz, koronához és hídakhoz . Az Ivoclar Vivadent-el való együttműködésnek köszönhetően az openMill kiváló minőségű Ivoclar Vivadent termékeket kínál, mint az IPS e.max CAD, IPS Empress CAD és Telio CAD.

www.m-tecdental.se 

PlanEasyMill

PlanEasyMillmagnifying glass

A PlanEasyMill ™ frézközpont élvonalbeli CAD / CAM szolgáltatásokat kínál fogtechnikai laboratóriumoknak. Fréz szolgáltatások, 3D nyomtatott modellek és az egyéni implantátum felépítmények mellett széles körű szolgáltatásokat és anyagokat kínál, a fogászati szakemberek munkájának megkönnyítése érdekében. A PLANMECA Group - a PlanEasyMill mögött álló cég – már 40 éve járul hozzá újításaival az egészségügyi iparághoz.

www.plandent.fi

 

Straumann

magnifying glass

Az Ivoclar Vivadent és a Straumann a precíz és esztétikus restaurációk készítésének területén működik együtt.

www.straumann.com

Wada

wada_logomagnifying glass

A Wada az egyik legnagyobb frézközpont és laboratórium Japánban. Mint " Hivatalos Fréz Partner" , a Wada modern CAD / CAM technológiát és anyagokat kínál az Ivoclar Vivadent-től.

www.labowada.co.jp

Zimmer / Zfx

zimmer-dental-zfx-logomagnifying glass

A Zimmer/Zfx nemzetközi frézközpont a legapróbb részletekig letisztázott folyamatokat kínál a minőségi fogpótlásokhoz. Hála a technológiai normának, minden telephelyen ugyanolyan magas színvonalat biztosítanak.

www.zfx-dental.com