IPS Empress CAD

magnifying glass

A kipróbált és tesztelt IPS Empress CAD leucit üvegkerámia kombinálja a modern CAD/CAM technológiát  és a kiváló tulajdonságú  teljes kerámia anyagokat.

Az IPS Empress CAD kitűnően alkalmas esztétikus monokromatikus szóló restaurátumok készítésére, mint például héjjak,inlay-k,onlay-k, anterior és posterior koronák. Homogenitásával és fényszóró képességével az IPS Empress kiegyensúlyozott “kaméleon effektust” nyújt. Kitűnő optikai tulajdonságaik mellett az IPS Empress CAD restaurátumok egyedülállóak élethű transzlucenciájuk, magas esztétikai hatásuk és a 160 MPa-os hajlítószilárdságuk miatt.

HT/LT tömbök

Mindig válassza a legmegfelelőbb tömböt páciense számára a széleskörű ajánlatból.  Az IPS Empress CAD tömbök elérhetők két transzlucencia változatban (HT és LT) és mint polikromatikus Multi tömbök. Mindkettő csoport rendelkezésre áll Chromascop színskála szerinti és A- D színárnyalatokban is. Továbbá az IPS Empress CAD LT tömbök elérhetők 4 világos és modern Bleach árnyalatokban (BL1-BL4).

Multi tömbök

Az innovatív polikromatikus IPS Empress CAD Multi Tömbökből  természethű restaurátumokat készíthetőek, amelyeknél fluoreszcens átmenet van a dentin és az incisalis él között, látható határ nélkül. Ennek köszönhetően természetes megjelenést és maximális esztétikai hatást eredményeznek.

Az IPS Empress CAD tömbök egyaránt faraghatók a CEREC* Rendszerrel (Sirona), valamint  Planmeca Chairside CAD/CAM rendszerrel.

Előnyök

  • 20 év klinikai tapasztalat, több mint 40 millió elkészített restaurátum
  • Leucit üvegkerámia(160MPa) a magas esztétikai hatásért
  • Széleskörű színárnyalat választék és méret tartomány
  • Természethű kaméleon effektus, élethű ragyogás és természetes színárnyalatok
  • Polírozás az OptraFine-al, így nincs szükség fénylakkra

Indikációk

  • héjak, inlay, onlay, front- és moláris koronák

* nem Ivoclar Vivadent AG által bejegyzett védjegy