Ivoclar Vivadent
Magyarország

Search

ICDE Liechtenstein

magnifying glass

Az Ivoclar Vivadent magas színvonalú szemináriumokat, kurzusokat és workshopokat kínál fogorvosok és fogtechnikusok részére, a Schaan-i ICDE-ben (International Center for Dental Education). Különösen a gazdaságilag nehéz időkben fontos a saját tudásunk és készségeink továbbfejlesztése.

Az Ivoclar Vivadent kiemelt feladatának tekinti a gyakorlati továbbképzéseket és az oktatást. A vállalat ezért hozta létre az International Center for Dental Education-t ( ICDE ) , amelyet 2000 őszén nyitottak meg a cég Schaan-i székhelyén. A ICDE egy modern továbbképző központ, tantermekkel, laborokkal, gyakorlati helyszínnel és egy nagy 2000 négyzetméteres előadóteremmel. Ezen túlmenően, a regionális tréningközpontok szerte a világon, hű képet adnak a helyi piaci környezetről.

Több, mint 15.000 fogorvos, fogtechnikus, Opinion leader, kereskedő, fogászati asszisztens, valamint munkavállalóink látogatták már meg tanfolyamainkat és képzéseinket a ICDE-ben. Az Ivoclar Vivadent rendelkezik az egyik legnagyobb hálózattal fogászati oktatás terén. A házon belüli kutatók számos neves intézménnyel és egyetemmel működnek együtt nemzetközi szinten - hogy megfelelő termékeket dolgozzanak ki és biztosítsák az állandó minőséget.