Ivoclar Vivadent
Magyarország

Search

IPS e.max kiegészítők

IPS Press kiegészítő termékek:

magnifying glass

IPS Natural Die Material (Csonkanyag)

A fényrekötő IPS Natural Die Material (Csonkanyag) a preparált fog színét másolja le, és így ideális alapot nyújt az adott szituációnak megfelelő természethű színreprodukcióhoz a teljes kerámia restauráció készítése során.

magnifying glass

IPS Szilikon Gyűrű

Az IPS Szilikon gyűrű három méretben kapható az IPS Empress és IPS e.max restaurációk beágyazásához. Többször felhasználható és folyóvízzel könnyen tisztítható.

magnifying glass

IPS e.max Beágyazó Gyűrű Rendszer

Az IPS Beágyazó Gyűrű Rendszer két méretben kerül forgalomba. A rendszer egy mérőgyűrűből és egy gyűrű bázisból áll, és a kialakított restauráció beágyazására szolgál. A 100 g és 200 g súlyú beágyazó gyűrűket az IPS e.max Press, ZirPress és InLine PoM; a 300 g súlyú beágyazó gyűrűt csak az IPS ZirPress és IPS InLine PoM anyagokhoz használják.

magnifying glass

IPS e.max Alox dugattyú

A megolvasztott kerámia ingotot az IPS Alox dugattyú segítségével préselik a beágyazó gyűrűben lévő formába. Átmérője az IPS beágyazó gyűrűrendszerrel kompatibilisan lett kiképezve.

magnifying glass

IPS e.max Alox Benyomóhenger Szeparátor

Az IPS Alox Benyomóhenger Szeparátor megakadályozza, hogy a pellet hozzátapadjon az Alox Benyomóhengerhez a beágyzógyűrűben a préselés és a hűlés ideje alatt.

magnifying glass

IPS e.max Press Invex

Az IPS e.max Press Invex folyadékot az IPS e.max Press és ZirPress tömbök préselése során használják, hogy tompítsák a felületi reakció során kialakult (inhibíciós) réteg képződését.

magnifying glass

IPS Object Fix

Az IPS Object Fix Flow és Putty (folyékony és gyúrható) különböző viszkozitású segéd égető paszták, melyek a teljes-kerámia pótlások kiégetését, krisztallizációját segítik. A pótlásokat a paszták használatával stabilizálják és rögzítik a szilícium-nitrid égetőcsapokon, vagy közvetlenül a szilícium-nitrid égető tálcán. Könnyen alkalmazhatók és később könnyen eltávolíthatók a kiégetés után.

magnifying glass

IPS Ingot Fogó

Az IPS Ingot Fogó az IPS e.max ZirPress vagy IPS InLine ingotok egyidejű behelyzésére szolgál a 300 g-os beágyazó gyűrűbe.

.

Két beágyazó anyag érhető el az IPS e.max Press/Zir Press restaurációk beágyazásához:

magnifying glass

IPS PressVEST Speed

Az IPS PressVEST Speed egy foszfát-kötésű beágyazó anyag gyors kitüzelési eljáráshoz. A gyorsan melegedő beágyazó anyag kiváló minőséget, pontosan illeszkedő préselési eredményeket biztosít rövid időn belül.