Ivoclar Vivadent
Magyarország

Search
emax_Press-Multi-Visualmagnifying glass

IPS e.max Press Multi

Élethű színátmenettel rendelkezik a dentin regiótól az incisalis területig kimagasló esztétikai megjelenést kölcsönöz  a monolitikus restaurátumoknak.

Az IPS e.max Press Multi ingot forradalmasítani fogja a préstechnológiát. Klinikailag bizonyított, nagy ellenállóképességű (400MPa) lítium-diszilikát üvegkerámiából (LS2) állnak. Az ingotok a természetes fogakhoz hasonló színátmenetet és transzlucenciát mutatnak: Az anyag színtelítettsége és opacitása magasabb a nyaki és dentin régiókban,az incisalis részeken pedig megfelelően transzlucens. 

Nagy terhelhetőség és stabilitás

Az IPS e.max-LS koronák évek óta  lenyűgöző eredményeket produkálnak a posterior régiókban nagy szilárdságuk és stabilitásuk miatt. Most itt a  lehetőség több színű pelettből való préselésre és a természetes hatású koronák kiszoríthatják az időigényes leplezési eljárásokat. Nagyon hatékony eredményeket érhetőek el egyetlen  préseléssel és az azt követő végső fényréteg felvitelével: Préselés a sokszínű tömbből,végső fényréteg felvitele és látványos eredmény!

Az IPS e.max CAD Multi ingotok egy méretben és a következő színárnyalatokban érhetőek el: A1, A2, A3, A3.5, B1, B2, C1, C2, D3 és BL2.

Az intelligens, felhasználóbarát Programat EP 3010 and EP 5010 préskályhák teljesen kompatibilisek az IPS e.max Press anyagokkal. Az új polikromatikus IPS e.max Press Multi anyagok feldolgozására innovatív technológia lett kifejlesztve és szabadalmaztatva. ­*

*A már piacon lévő a  Programat EP 3000 és  EP 5000 kályhák, valamint az EP 3010 és EP 5010 egységek számára szoftver frissítés érhető  el.

 

Indikációk

  • Anterior és posterior koronák
  • Héjjak
  • Hibrid abutment koronák

Előnyök

  • Élethű,esztétikus és eredményes préselés
  • Monolitikus lítium-diszilikát pótlások élethű színátmenetekkel
  • Nagy pontosságú Programat préskályhák és szabadalmaztatott technológia által irányított rendszer
  • Maximálisan költséghatékony prés technika