Ivoclar Vivadent
Magyarország

Search
magnifying glass

Ivoclar Vivadent ötvözetek

Az Ivoclar Vivadent ötvözeteiben megbízhat.

 

Soha nem látott ötvözet választék!


 

Ötvözetek széles választékát biztosítjuk, az egyes ötvözeteket a különböző páciens igényeknek, és indikációs területeknek megfelelően alakítottuk ki. A kényelmes kezelhetőség épp úgy fontos, amint a bizonyított biokompatibilitás. A választék a magas és csökkentett aranytartalmú ötvözetektől a palládium alapú ötvözeteken át az alap- fém ötvözetekig terjed. Teljesítmény, minőség, bizalom. Ezek az ötvözet-portfóliónk sarokkövei, valamint az oka, hogy bízhat az Ivoclar Vivadent ötvözeteiben:

TELJESÍTMÉNY

A kiváló minőségű, valamint biokompatibilis fémötvözetek előállításában több mint egy évszázad tapasztalata áll rendelkezésünkre. A nagy tisztaságú fogászati fémötvözetektől a fémkerámia termékeken át a koordinált ragasztó anyagokig-minden indikációhoz összehangolt megoldást biztosítunk. Ennek eredményeként mind a fogorvosok, mint a fogtechnikusok elvárásainak meg tudunk felelni.

MINŐSÉG

Anyagaink legmagasabb szintű tisztasága, valamint az előállítási folyamataink átlátható ellenőrzése megbízható termékminőséghez vezetnek. Az Identalloy-bizonyítvány a legmagasabb szintű minőséget, és az ötvözettípus egyértelmű beazonosíthatóságát biztosítja. Ezáltal biztosítjuk a tisztaságot, a szolgáltatást, valamint a teljesítményt.

BIZALOM

Tapasztalatunk, valamit többévi kutatásunk révén biztos lehet abban, hogy olyan termékekkel dolgozik, amelyekben megbízhat. A globálisan elérhető technikai támogató hálózatunk az Ön rendelkezésére áll-biztosítva, hogy fogtechnikai munkáját annak tudatában folytathassa, hogy biztos kezekben van. Ma éppen úgy, mint majd holnap.