Ivoclar Vivadent
Magyarország

Search

Service+

Minden laboratóriumi ügyfelünknek lehetősége nyílik, hogy az Ivoclar Digital termékcsalád anyagaiból készítethesse el a restaurációit. Akár úgy, hogy a restauráció saját maguk tervezik és gyártják le, vagy azáltal, hogy a tervezés után a gyártási folyamatot kiszervezik (ehhez nyílt STL adatok szükségeltetnek). A termékportfólió rögzített, kivehető és implantációs fogpótlásokat tartalmaz. A Service+ termékek és szolgáltatások ideálisan összehangolják a CAD/CAM eszközöket a labor követelményeivel.

SERVICE+ Backup

Megbízható gyártási szolgáltatások karbantartási munkák esetén

A PrograMill CAD/CAM rendszerbe történő befektetés növelheti a labor hatékonyságát és jövedelmezőségét. Egy esetleges karbantartásnál a digitális gyártási feladatok zökkenőmentesen továbbíthatók a maróközpontba. A maróközpont végzi a restaurációk digitális gyártását a laboratórium részére, amíg a PrograMill rendszer újra fut.

SERVICE+ Production

Több lehetőség CAD/CAM használatára

A Service+ Production minden olyan fogorvosi laboratórium számára készült, amely már használ saját szkennelési eszközöket és design szoftvereket. A 3Shape, DWOS vagy Exocad design szoftvereket használó laboratóriumok élvezhetik az anyagok és felhasználási területek átfogó kínálatát a rögzített, kivehető és implantációs fogpótlások számára. A saját CAD/CAM berendezést használó laboratóriumok növelhetik a saját gyártósoruk hatékonyságát, azáltal, hogy pl. komplex restaurációkat a Service + segítségével készítenek el.

SERVICE+ Design & Production

Egyszerű belépő a digitális fogászat világába

A Service+ Design & Production könnyű hozzáférést biztosít a fogorvosi laboratóriumok számára az Ivoclar Vivadent digitális alkalmazásokhoz. A fogászati laboratóriumok továbbítják a modelljeiket és/vagy a wax-up-okat vagy a beszkennelt modelleiket (nyitott STL adatformátumban) a Service+ központba. A maróközpont ezután digitalizálja az összes információt, megtervezi a restaurációt, és elkészíti azt a meghatározott anyagok felhasználásával. Ezáltal Önnek is lehetősége nyílik CAD/CAM szakembereink széleskörű tapasztalatából profitálni, különösen implantátum elhorgonyzású vagy komplex indirekt restaurációk esetén.

Regisztráció és megrendelés

A 3Shape-szkennerrel rendelkező laboratóriumi ügyfelek telepítsék a Service+ 3Shape Inbox-ot: 

A saját szkennerrel és nyitott STL fájlokkal rendelkező laboratóriumi ügyfelek regisztrálják és helyezzék el megrendeléseiket a Rendeléskezelőben:

Production is closed on the following days:

January 6
April 14 & 17
May 1
June 5
August 15
November 1
December 25, 26 & 29