Vállalati társadalmi felelősségvállalás

magnifying glass

Az Ivoclar Vivadent AG komolyan veszi a társadalmi felelőségvállalást. Kereskedelmi céljai mellett, a vállalat folyamatosan teljesíti az ökológiai , társadalmi és etikai kötelezettségvállalását az ügyfelek, partnerek, alkalmazottak, a részvényesek és a környezetet javára.

A fenntarthatóság nem csupán egy divatos szó a családi tulajdonban lévő vállalkozásnál. Sokkal inkább egy életmód és üzleti modell, ami tisztelteben tartja az embereket és a természetet, valamint az értékeket, szabályokat és előírásokat. Ez képezi azt az alapot, amellyel egy családi vállalkozás növekedhet.

A Corporate Social Responsibility Report ( CSR ) (jelentés a vállalat társadalmi felelősségvállalásáról) rendszeres jelentést készít az Ivoclar Vivadent által létrejött fenntarthatóságot támogató projektekről és kezdeményezésekről.

A Code of Business Conduct (CoBC) (üzleti magatartási kódex) meghatározza a cégen belüli és kívüli kapcsolatokat. Az Ivoclar Vivadent dolgozói kötelezik magukat, hogy betartsák az ebben foglaltakat, függetlenül a vállalaton belüli pozíciótól.

A Compliance Programot (megfelelési program) a Compliance Igazgatóság állítja össze, ő felel a program kidolgozásáért és végrehajtásáért. A leányvállalatoknál a Regionális Compliance képviselők felelősek a program implementációjáért, a Compliance Igazgatóság előírásai alapján.

További részletes információért, illetve a Compliance Program kapcsán felmerülő kérdésekkel, kérjük írjanak az alábbi címre: compliance@ivoclarvivadent.com