Ivoclar Vivadent
Magyarország

Search
Programat_EP5010_933x408+visualmagnifying glass

Programat EP 5010

A Programat EP 5010 ötvözi a legmagasabb szintű technológiát és a modern megjelenést egy nagyon eredményes és felhasználóbarát kályha formájában. A Programat EP 5010 az Ivoclar Vivadent préskerámia anyagaival (pl- IPS e.max Press) optimálisan össze van hangolva.

A Programat EP 5010 a Programat termékcsalád  prémium kályhája, amely használható prés és kerámiaégető kályhaként is. Az új, hatékony és felhasználóbarát kályha kedvezően egyesíti magában a szofisztikált megjelenést és a továbbfejlett technológiát.

A Programat EP 5010 rendelkezik egy beépített hőkamerával is. A Programat Infravörös Technológia segítségével képes pontosan mérni az égetett tárgy, vagy az beágyazógyűrű felszínének hőmérsékletét. A beágyazógyűrű  előmelegítési hőmérsékletének kontrolljával az előmelegítő kályha és a préskályha összehangolható. Amennyiben a gyűrű előmelegítése elégtelen volt, akkor vészjelzést ad a gép. Ha a kályha égetésre van beállítva, a kamera automatikusan irányítja a zárási és a szárítási munkafolyamatokat. A beépített infravörös technológiának köszönhetően rendelkezésre állnak új megoldások, amelyek növelik a kályha felhasználhatóságát, működése megbízhatóbb, hatékonyabb.

Programat EP 5010_PS_001 - Copymagnifying glass

A Programat EP 5010 irányíthatóságához nagyban hozzájárul a 7 hüvelykes színes érintőkijelző, és a membrán-fedett billentyűzet. Az Ivoclar Vivadent által biztosított előre beállított programokon túl, melyek működése az olyan anyagokhoz igazított mint az IPS e.max Press, a kályha felajánl 500 további égetési és 20 préselési programot is.

Az új QTK2 fűtőbetét a SiC hővisszaverő aljzattal biztosítja a hő egyenletes eloszlását az égetőtérben. Végeredmény képpen a beágyazógyűrű is könnyebben és kiszámíthatóan kerül előmelegítésre. Továbbá ezek a tulajdonságok teszik lehetővé a felhasználó számára a nehezen préselhető formák préselését is, pl nagyon vékony marginális szélek, hogy még magasabb minőséget lehessen elérni.

A nyomásérzékelővel ellátott elektronikus prés lehetővé teszi a dugattyú mikrométeres nagyságrendű irányítását. A beépített Crack Detection System – tőrésérzékelő rendszer (CDS) azonnal megszakítja a folyamatot, ha a beágyazó gyűrűben törés következik be. Így a pótlások a legmegfelelőbben védettek.

Előnyök

 • A Programat Infravörös Technológia segítségével képes felismerni a bágyazógyűrű méretét, kontrollálja az gyűrű hőmérsékletét, és biztosítja az ideális előmelegítést.
 • A QTK2 fűtéstechnológia az SiC hővisszaverővel biztosítja az egyenletes hőelosztást
 • Modern kezelőfelület a színes érintőképernyő és membrán-fedett billentyűzet a könnyen kezelhetőség érdekében
 • A kályhában zajló eseményekről képernyőn tájékoztatja a felhasználót (OSD)
 • Nyomásérzékelővel ellátott elektronikus prés a magas minőségű termékek előállításához, sűrített levegő felhasználása nélkül
 • Beépített Crack Detection System – tőrésérzékelő rendszer (CDS) megszakítja a folyamatot, ha a beágyazó gyűrűben törés következik be.
 • Könnyű és automatikus hőmérséklet kalibráció két referencia pontnál (ATK2)
 • Egyszerű szoftveres frissítés USB meghajtón vagy hálózaton keresztül
 • Távirányítású diagnosztikai funkció a szervízközpont által a segítségnyújtás érdekében
 • Beépített multimédiás lehetőségek (képnézegető, videó és MP3 lejátszó)
 • Energiatakarékos technológia a kedvezőbb energiafelhasználás érdekében
 • USB és hálózati csatlakozó, SD kártya olvasó