Cég

magnifying glass

Minden a kerámia műfogak készítésével kezdődött. Mára, az Ivoclar Vivadent egy világméretű céggé nőtte ki magát, amely széleskörű és innovatív terméklistát és rendszereket biztosít fogorvosok és fogtechnikusok részére.

Ami 1923-ban Zürich-ben kerámia műfogak készítésével kezdődött, mára a világ egyik vezető fogászati cégévé nőtte ki magát, amely széleskörű és innovatiív terméklistát és rendszereket biztosít fogorvosok és fogtechnikusok részére. A lichtensteini (Schaan) székhelyű Ivoclar Vivadent AG a kezdetek óta magánkézben van. 120 országba szállítanak innen termékeket. Nemzetközi cégként, az Ivoclar Vivadent-nek 29 országban vannak kihelyezettségei és marketing irodái és 3500 alkalmazottja világszerte.

A Kutatás és fejlesztés csoport elkötelezett az mindennapokban hasznosítható koncepciók fejlesztésében és neves intézményekkel és egyetemekkel működik együtt napi szinten. Az Ivoclar Vivadent innovációi a műszaki megvalósíthatóság, a piaci szemlélet és tapasztalat összjátékának eredményei. A fejlesztések bizonyítottak a gyakorlati használat során .

A folyamatos továbbképzés és oktatás az  egyik sarokköve az Ivoclar Vivadent-nek.  Az ICDE (Fogászati Oktatás Nemzetközi Központja) Schaan-ban a világ egyik legmondernebb továbbképző és oktató központja. Regionális továbbképző központok világszerte teszik teljessé az ICDE kínálatát és biztosítják a az Ivoclar Vivadent termékeihez a  magas szintű technikai és gyakorlati tudást.