allceramic_produktbild_933x408

Teljes-kerámia rendszerek (fémmentes kerámiák)

Manapság egyre inkább a teljes kerámia rendszerek kerülnek a figyelem középpontjába. A kihívás, megtalálni a lehető legjobb megoldást, ahol az egyéni klinikai szituáció találkozik az esztétikai elvárásokkal.

A ’90-es évek esztétikai fogászatának lendítő erejét a kipróbált és tesztelt IPS Empress leucit erősítésű üvegkerámia adta, mely a mai napig sem veszített jelentőségéből. Ma, az innovatív IPS e.max teljes kerámia rendszer több különböző, új típusú anyagot foglal magába: a lítium-diszilikát, a fluorapatit és a cirkónium-oxid üvegkerámiákat. A lítium-diszilikát üvegkerámiák alkalmasak egyaránt a préselésre, valamint a CAD/CAM technológiával való feldolgozásra. Különböző transzlucenciájú formában érhetők el, melyek alkalmassá teszik a legmagasabb szintű esztétikai eredmény elérésére, melyhez hozzájárul még a magas ellenállóképessége (500 MPa*) is. Az IPS e.max lítium-diszilikát kerámiák indikációi széles skálán mozognak.

* mean biaxial flexural strength over 10 years (IPS e.max CAD 530 MPa, IPS e.max Press 470 MPa). Source: R&D Ivoclar Vivadent AG, Schaan, Liechtenstein

IPS e.max rendszer fogorvosok részére

Teljes kerámia rendszer bármely típusú restaurációhoz

IPS Empress System Dentists

The proven leucite glass-ceramic