Karrier lehetőségek

magnifying glass

Egy érdekes és kihívásokkal teli tevékenységet kínálunk egy elkötelezett és hozzáértő csapatban, nemzetközi környezetben.

Közvetlen jelentkezés

Karrier lehetőséget kínálunk azoknak, akik a közelmúltban fejezték be a gyakornoki képzésüket, és egy megfelelő pozíciót keresnek. Tapasztalt szakemberek is kereshetnek új kihívásokat az Ivoclar Vivadent-nél, hogy szakmai és személyes szinten is fejlődjenek. Az Ivoclar Vivadent nagyszámú és igen sokrétű álláslehetőséget és tevékenységet kínál a következő területeken: Termelés & logisztika, Kutatás & fejlesztés, Marketing & értékesítés és Szolgáltatások & Pénzügy. 

Itt talál bővebb információt a nyitott pozíciókról.

Gyakornoki program leendő Junior Termékmenedzserek számára

Ez a gyakornoki program külsős és belsős szakmabeliek számára egyaránt karrier lehetőséget biztosít a termékmenedzsment terén. A 18 hónapos program alatt a gyakornok számtalan marketing részlegbe nyerhet betekintést, ezáltal értékes tapasztalatokra tehet szert, mint termékmenedzser. A gyakornoknak főiskolai/egyetemi diplomával kell rendelkeznie a fogászat, vagy fogtechnika, üzleti adminisztráció vagy marketing terén. A program olyan jelentkezőket is vár, akik most fejezték be szakképzésüket marketing, fogtechnika, fogászat vagy szájhigiénia terén.

Duális képzés villamosmérnököknek

Az Ivoclar Vivadent egy duális bachelor programot kínál leendő villamosmérnököknek, együttműködve az Alkalmazott Tudományok Vorarlbergi Egyetemével. Itt tudhat meg többet.